Koliko si se samo puta našao u nekom “awkward momentu” iz kojeg se nisi mogao izvući ili ti je trebalo još samo malo vremena? Jedino što možeš je nabaciti kiseli smiješak i nadati se najboljem. Često nam u takvim situacijama treba samo minuta da je premotamo u nazad i sve bi bilo u redu. I stoga smo vam mi odlučili pokloniti sat pomoću kojeg možete premotati vrijeme u nazad 60 sekundi, a evo i nekih tipičnih situacija u kojima bi vam dobro došao taj izum!

 

FRIEND ZONE

Rekao si prijateljici da ti se sviđa i da želiš nešto više s njom od samog prijateljstva. Ona te na to s čuđenjem i sažaljenjem pogledala i rekla : “… ali mi smo samo prijatelji…”. Inače bi joj morao prodavati priču u stilu : “Hahaha pa šalim se, što ti je? Ti i ja? Pfff! Možeš mislit! XD.” Ali s našim čarobnim satom to nećeš morati. Samo klikneš dugme, vratiš vrijeme za minutu u nazad i tvoj problem je riješen. Nalaziš se pred prijateljicom, a ona je sva : “I što si mi htio reći?”, a ti si kao : “Ma ništa, htio sam te pitati jel’ slobodna ona tvoja prijateljica iz IV-3 razreda?”.

Plot twist – sad je tvoja prijateljica postala ljubomorna što ti pokraj nje želiš drugu i sad ona želi tebe! :O
Rekli smo ti da je ovaj sat čudesan!

A KAKO JE ARIJANA?

Došao si na party kod prijatelja kojeg nisi dugo vidio. Bilo je to još prije par mjeseci kad si ga vidio u gradu s Arijanom iz IV-2 razreda kako se šetaju držeći se za ruke. Čim si došao napravio si ono što uvijek napraviš kad vidiš nekog nakon dugog vremena, a to je da postaviš par reda radi pitanja :

“E, kako si? Što ima? A kako je Arijana?”

Sve bi to bilo u redu da iza njega nije stajala Maja, njegova sadašnja cura. Dirnuo si u osinjak i ne znaš ko je više ljut – Maja na njega, on na tebe ili ti na sebe smotanog. Ali, sva sreća da imaš naš sat koji će premotati vrijeme za minutu i tvoje brige će biti riješene. Sad kad ti prijatelj otvori vrata i kaže da uđeš ti odmah reci : “Hej, ćao. Kako si? A tko je ova ljepotica iza tebe?”

Plot twist – htio si ispasti simpatičan, ali sad je Maja ljuta na tvog frenda što ti nije rekao da ima curu Maju. Ah, što ćeš. Ne možeš dobiti svaku bitku!

SAMO MI NA KRATKO NETKO TREBA NEŠTO POMOĆI…

Petak je, na poslu si i taman će biti kraj radnog vremena za par minuta. Znaš da si danas obavio sve što si trebao pa bezbrižno surfaš po netu da ti što brže prođe vrijeme. Ali tada, taman prolazi šef i kaže “Samo mi na kratko netko treba nešto pomoći…”
Razmišlja kojeg će nesretnika odabrati pa ugleda da su kod drugih upaljene Excel tablice, a kod tebe Facebook na kojem igraš Candy Crush. Pogodi koga je odabrao? Da, tebe! Iako si ti cijeli dan radio samo da ne moraš ostajati duže, a dok je kolega do tebe imao upaljenu Excel tablicu u koju je raspisao svoj recept za japanski vjetar, ti si ipak taj koji će morati duže ostati!
Ali na svu sreću, ti imaš čarobni sat, premotaš vrijeme unatrag i pitaš kolegu za savjet kako napraviti tiramisu. On će odmah upaliti internet, otvoriti svoj blog i okrenuti ti monitor da bolje vidiš. U tom trenutku će ući šef, vidjeti tiramisu i pogodi tko će sad morati duže ostati?

Nažalost, šef jako voli tiramisu, tražio je recept od tvog kolege pa ga je pustio kući, a ti si jadan morao ostati.

IMATE JOŠ 5 MINUTA!

Pišeš neki test i hvata te panika pred kraj jer znaš da nećeš stići sve napisati. Najviše se trzneš kad profesor kaže : “Imate još 5 minuta!”. Ne znaš odakle bi krenuo. Hoćeš proći kroz T/N pitalice da nabereš par laganih bodova? Hoćeš proći kroz ona teorijska pitanja koja nose puno bodova? Hoćeš dovršiti onih par pitanja što si napola odgovorio?
Nemoj se brinuti o tome! Samo klikni čarobno dugme na satu svaki put kad profesor kaže “Imate još 5 minuta” i to ponavljaj dok ne odgovoriš na sva pitanja.

Plot twist – shvatio si da panika iz tebe izvlači najbolje i da se u tih zadnjih par minuta najviše zaboravljenih odgovora sjetiš, a sad bez tog stresa malo teže ide.