Da bismo znali što nas sve čeka u ovoj godini, moramo upotrijebiti posebne metode predviđanja. Neki za to koriste određene statističke alate, ali s obzirom da nam je taman istekao “free trial period” za napredni Excel, ne preostaje nam ništa drugo nego da gatamo iz Senzacije. Uzeli smo bocu Senzacije, promućkali je, istresli u čašu i evo što su nam rekli mjehurići.

 

ZDRAVLJE:

Sudeći po položaju mjehurića u čaši, lako možemo zaključiti da će ti 2017. godina proći bez većih zdravstvenih poteškoća. Na trenutak smo se uplašili da će ti se nešto loše dogoditi u junu, ali to je bila samo mrlja s vanjske strane čaše. Ne moraš se brinuti, dobro je!
No, nije baš sve tako bajno. Pogodit će te prehlada početkom desetog mjeseca kad je nitko ne očekuje. Isto će ti se dogoditi i u vrijeme zimskih praznika ali na to si već naviknuo. Također, pazi što jedeš na partyu sredinom osmog mjeseca, mogla bi te zadesiti crijevna viroza!

NOVAC:

Mjehurići jako izbijaju na vrh, ali se i jako brzo spuste. To znači da ćeš ove godine imati povećan priliv novca, ali i odljev. Otkrit ćeš čari povremenih poslića koji će ti puniti novčanik, ali ćeš u isto vrijeme saznati da s povećanjem džeparca rastu i apetiti. Umjesto kruha i paštete za doručak, sad su tu slanci ukusni punjeti najboljom pilećom salamom. Umjesto kokica iz mikrovalne i filma na TV-u, sad se ide u kino. Prije je izlazak značio druženje kod frenda u stanu pa izlazak do lokalnog kafića, a sad se sjedi u kafiću u centru grada. Prošlo ljeto si osvježenje tražio na gradskim bazenima, a sad se brćkaš u moru.

Ah, takav ti je život. Čim imaš više, odmah želiš više.

LJUBAV:

Uf, ova godina će biti napeta. Da, da, jako napeta! U desnom uglu čaše vidi se veliki broj mjehurića a to jasno kazuje na promjenu u ljubavnom životu.
U februaru ćeš upoznati frendicu od frendice i nešto će među vama kliknuti. Na jednom idućem izlasku s istim prijateljima non stop ćete gledati jedno u drugo, ti ćeš bacati forice, a ona će se smješkati. Dok su svi drugi otišli kućama vi ste ostali sami, a da toga niste bili ni svjesni. Pao je prvi poljubac i sve je bilo magično.
No, nakon vašeg tajnog nalaženja od mjesec dana, ona ti kaže da je upravo izašla iz duge veze i da nije spremna za novu iako joj se ti jako sviđaš. Probao si je uvjeriti da vam pruži šansu, ali nije išlo. Bolilo te, borio si se protiv tuge, bilo je teško, ali si nakon nekog vremena nastavio dalje. Došlo je ljeto, ti si pun energije i sav sretan što ideš s peijateljima na more i spreman si da upoznaješ nove cure. Ugledao si s leđa jednu na plaži, dobacio si joj svoju foricu, ona se slatko nasmijala, a kad se okrenula shvatio si da je to ONA!

Što je dalje bilo, to nećemo znati jer smo ožednili i popili Senzaciju iz čaše.