Došao je februar i bliži se najromantičniji dan u godini. Dok su mnogi oko tebe zaljubljeni i smišljaju gdje će izvesti svoje cure, ti razmišljaš je li taj dan Liga prvaka ili nije. Onda se sjetiš da te nogomet uopće ne zanima pa shvatiš da nemaš nikakav pametan izgovor da ne bi pozvao neku curu na sastanak. Hajde, hajde nemoj se praviti da nemaš nijednu na pameti. Sigurno imaš neku koja ti se onako malo sviđa, a za koju misliš da se i ti njoj sviđaš. Skupi hrabrosti i pozovi je na sastanak. Čisto ovako radi druženja. Ako se nešto dogodi, super. Ako ne, nikom ništa.

No, da ne bi sad djevojku odveo na tipičnu večeru i poklonio joj bombonijeru i ružu, mi smo tu da ti damo tri savjeta za odličan prvi sastanak!

 

Toplice

Možda ćeš pomisliti da su toplice samo za penzionere, ali to nije tako. Ima tamo i par mladih ljudi. Oni doduše tamo rade, ali nema veze.
Uglavnom, koja cura ne voli more i ljeto? Ti budi junak i daruj svojoj princezi ljeto usred zime. Uz zdrave termalne vode i razne vrste vodenih masaža nema te koja se neće opustiti. Ponesi lopticu za picigin, pokaži joj da si fizički najspremniji muškarac tamo (ako ne računamo spasioca i onog djeda što radi rastezanje). Ponesi i masku za ronjenje i zadivi je svojim stojem na rukama. Ako ne padne na tvoj šarm, nema veze, barem si se zabavio na bazenima.

Shopping centar

Vani je ledeno i ne znaš gdje bi se prošetao a da njoj jadnoj ne bude hladno. Uvijek ostaje opcija da joj ponudiš svoju jaknu, ali nisi lud kao kavaliri iz prošlosti da tako riskiraš upalu pluća. A uostalom da baba čuje da si bio vani bez jakne ubuduće bi kod nje samo dvaput dnevno večerao. Nemaš druge opcije nego odvesti je u shopping centar. Ali nemoj biti kao svi i otići u kino na neki romantični film. Ti je uhvati za ruku i pravac dječja igraonica. Ubaci 5 KM i bam – obori rekord na boksačkoj vreći. Ubaci 5 KM i swoosh – sruši rekord onog malog od 8 godina koji je zabio najviše koševa u 90 sekundi. Uzmi još 5 KM i pljas – pokaži joj da ono silno igranje bilijara na Facebooku nije bilo bez veze. To nije sve. Uzmi zadnjih 5 KM, ubaci ih u air hockey uređaj i pobijedi je 9:0. To je to!

Ako joj se svide tvoje sportske vještine, možda gledaš u svoju buduću životnu suputnicu. Ako joj se ne svide – ma što će ti uopće takva osoba u životu koja ne zna cijeniti tvoje talente?

Pozorište

To što si zadnji put bio u pozorištu kad si s osnovnom školom imao terensku nastavu to uopće nema veze. Bitno je da pokažeš djevojci da si ti kulturan mladi čovjek s izraženim afinitetom prema umjetnosti. Potraži najbliže pozorište i odaberi onu predstavu koja apsolutno nema veze s ljubavi. Bilo bi prejednostavno da je odvedeš na neku romantičnu priredbu, ali to nije to. Ti budi poseban i odvedi je na neku filozofsku predstavu u kojoj na neobične načine glumci kontempliraju o životu. Netko bi pomislio da je kvaka u tome što će djevojka biti oduševljena izlaskom na predstavu i da će odmah pasti na tebe zbog toga, ali ne!

Ti znaš da ona najviše voli iskrenost pa joj otvoreno reci : “Ovo je bila najgora predstava koju sam gledao u životu!”
Ona će biti toliko oduševljena tvojom iskrenošću da će zaboraviti potrošena dva sata života. Zatim ćete početi s nabrajanjem scena iz predstave koje su vam bile čudne i nisu imale smisla pa ćete se jako zbližiti jer jedino što povezuje ljude više nego kad vole iste stvari je ono kad hejtaju iste stvari.

Sretno Valentinovo i puno ljubavi svima želi Senzacija! Ako si single, nema veze. Voli samog sebe pa će te i drugi zavoljeti.